Uitnodiging brede bijeenkomst 23 februari 2016

Op 24 april 2015 begonnen en nu zijn we bijna aan het einde van het participatietraject voor Landgoed Dennenheuvel. Wij kijken terug op een mooi proces waar tientallen betrokkenen meegedacht hebben over de nieuwe invulling en zijn blij met het resultaat. Het heeft ons echt geholpen in de planvorming. Wij willen daarom nu graag aan u de uitkomsten van dit traject presenteren.

Op 23 februari 2016 tussen 19.00 – 21.00 uur willen wij graag inzicht geven in welke ideeën zijn overgenomen in de concept gebiedsvisie en waarom bepaalde ideeën niet zijn opgenomen. Daarnaast willen wij ook graag van u weten hoe u het doorlopen participatietraject heeft gewaardeerd. Alle belanghebbenden en belangstellenden van het landgoed zijn welkom. Wij ontvangen u graag op Landgoed Dennenheuvel, Dennenweg 4-8 (achterzijde Euphrasiagebouw).

Uiteraard blijven we ook na dit participatieproces met u in contact. Stap voor stap wordt concreter hoe het landgoed eruit gaat zien en ook die stappen willen we samen met u zetten. Dinsdag 23 februari informeren wij u hierover nader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *