In gesprek met de buurt

Bij mensen thuis zijn we de afgelopen weken hartelijk ontvangen voor inmiddels alweer 12 keukentafel gesprekken. De komende week gaan we daarmee door. We vragen naar de wensen, ideeën en zorgen bij de herontwikkeling van Dennenheuvel.

Naast deze individuele gesprekken hebben we afgelopen maandag  15 juni de bewoners die direct langs Dennenheuvel wonen ook bevraagd. Zo’n 20 bewoners van de Johan Verhulstweg, de Krommelaan, het Leonard Springerhof, de Duinlustparkweg, de C. Schulzlaan en de Doctor J. van Deventerlaan hebben in het klooster met ons en met elkaar gesproken over alles wat verband heeft met de huidige situatie en de herontwikkeling in de toekomst. De bewoners van de Dennenweg hadden we overigens daarvoor al uitgenodigd voor een individueel gesprek. We hebben deze avond veel gehoord. Er was een fijne sfeer. Hieronder ziet u een korte impressie.

IMG_6973 DSC00006
IMG_6981 IMG_6983

Tijdens de bijeenkomst volgende week donderdag 25 juni op Dennenheuvel geven we aan u terug wat we hebben gehoord en vragen dan graag uw mening over de verzamelde wensen, ideeën en zorgen. In de onlangs verschenen nieuwsbrief treft u een uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Als u voor die tijd contact met ons wilt, dan zien we graag uw reactie via deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *