Gemeenteraad akkoord met Stedenbouwkundig plan

Donderdag 6 juli heeft de gemeenteraad van Bloemendaal het Stedenbouwkundig Plan (SP) vastgesteld met uitzondering van een voorziening ten behoeve van tuinderij de Ark. De zusters, Arkgemeenschap en GroenRood Vastgoed zijn zeer verguld met dit besluit.

Feestelijk stilstaan
Aanstaande vrijdagmiddag 14 juli om 15.30 uur staan wij kort stil bij het bereiken van deze mijlpaal.  Met de vaststelling van het SP is immers een belangrijke fase in de herontwikkeling van Landgoed Dennenheuvel afgerond. Het is een bijzonder moment dat wij graag delen met iedereen die aanwezig kan zijn. Samen blikken we kort terug op de afgelopen periode en wat is bereikt. Daarnaast ondertekenen de Ark en het Klooster documenten over hun samenwerking en bieden wij het SP aan een aantal betrokkenen aan. Natuurlijk heffen we samen het glas en is er gelegenheid elkaar te ontmoeten. U bent van harte welkom op Landgoed Dennenheuvel, Dennenweg 8!

Na de zomer
De komende maanden starten wij met de eerste voorbereidingen voor het maken van een ontwerpbestemmingsplan. In dit proces zal ook weer bijzondere aandacht zijn voor de participatie van belanghebbenden en belangstellenden. Na de zomervakantie start ook een nieuw participatietraject waarin de mogelijkheden voor een voorziening op het volkstuinencomplex worden onderzocht. Het resultaat van dat traject zal worden weergegeven in een Stedenbouwkundig (deel)plan voor het volkstuinencomplex aan de Johan Verhulstweg en Dennenweg in Bloemendaal. De gemeenteraad van Bloemendaal beslist uiteindelijk over de mogelijkheid en vorm van de voorziening voor tuinderij de Ark.

Gemeenteraad terugkijken?
Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *