Dag van de stadslandbouw

Op zaterdag 6 juni 2015 vindt de derde “Dag van de Stadslandbouw Publieksdag” plaats. Tijdens deze dag vinden er overal in het land activiteiten plaats, waarbij lokale en regionale stadslandbouw initiatieven zich presenteren. Bewoners kunnen zo kennismaken met stadslandbouw projecten in en om hun stad en stilstaan bij vragen als: Wat is stadslandbouw nu precies? Hoe krijg ik stadslandbouw producten in huis? En hoe kan ik als bewoner zelf meedoen (bijvoorbeeld als vrijwilliger)?

Verschillende activiteiten
Boeren, ondernemers en overige initiatiefnemers organiseren heel uiteenlopende activiteiten voor de publieksdag. Dit kan zijn een open dag, maar ook een proeverij, (streek)markt, meewerkdag, lezingen, workshops of een discussiebijeenkomst. Alle activiteiten tijdens de publieksdag zijn gratis toegankelijk.

Deelname Tuinderij de Ark
Dit jaar doet ook Tuinderij de Ark mee aan dit evenement. A.s. zaterdag tussen 12.00 – 16.00 uur is iedereen welkom om de tuinderij te bezoeken. Tuinderij de Ark is een tuinderij dicht bij het hart van Bloemendaal. Een zelfoogsttuin met dagbesteding. We zitten tussen een bosrand en de huizen. Er wordt fijne tuinbouw gedaan dus er zijn veel verschillende gewassen. Samen met vrijwilligers uit de buurt maken we een mooie tuinderij.

Kijk voor meer informatie op: www.dagvandestadslandbouw.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *