AVG: Blijf op de hoogte!

Op vrijdag 25 mei is de nieuwe AVG wet- en regelgeving in werking getreden. Om u op de hoogte te mogen houden over de ontwikkelingen op Landgoed Dennenheuvel middels de nieuwsbrief zijn wij daarom verplicht u daarvoor toestemming te vragen. Onze huidige nieuwsbriefabonnees hebben eind mei een mail van ons ontvangen met daarin het verzoek om Landgoed Dennenheuvel hiervoor toestemming te geven. Een deel van onze abonnees heeft daarop niet gereageerd. Wij doen daarom middels dit bericht graag opnieuw een oproep aan u om u alsnog te registeren voor de nieuwsbrief van Landgoed Dennenheuvel. Registreert u zich niet, dan kunnen wij u per e-mail niet meer benaderen.

Geef toestemming via onderstaande link
Via onderstaande button kunt u toestemming verlenen voor het verzamelen, opslaan en registreren van uw persoonlijke gegevens, met als doel u informatie over Landgoed Dennenheuvel toe te sturen. Na het klikken op de link opent direct een e-mailbericht. Als u daarin de volgende velden als volgt in vult, blijven wij u op de hoogte houden.

Onderwerp: Ik blijf op de hoogte van Landgoed Dennenheuvel
Tekst: Ik geef Landgoed Dennenheuvel toestemming om mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, op te slaan en te registreren met als doel mij informatie over Landgoed Dennenheuvel toe te blijven sturen. 

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen op Landgoed Dennenheuvel!

AVG regelgeving
Onder toepassing van de AVG heeft u het recht te weten welke persoonlijke gegevens wij verzamelen en opslaan. U kunt een verzoek doen tot inzage en/of een kopie opvragen van deze informatie. U heeft ook het recht om uw persoonlijke gegevens aan te passen en Landgoed Dennenheuvel te verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verwijderen of de verwerking van persoonsgegevens te beperken. Verder kunt u bezwaar maken of een klacht indienen bij de bevoegde autoriteiten dat bepaalde persoonlijke gegevens worden gebruikt.

Uw persoonlijke gegevens die (indien bij ons bekend) door ons verwerkt worden zijn uw naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer. Wij delen deze gegevens niet met derde partijen, behalve daar waar uitdrukkelijk toegestaan door de AVG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *